Som ett zoo

Alnö verkar ha det mesta möjliga utbudet av djur. Tror inte att det går en gång utan att vi stöter på diverse vilda djur i skogen. Igår träffade vi på två harar och en hel drös (10 st?) rådjur. Cool som C faktiskt är med djur så kikade han lite medan vi travade på. Han tycker nog att det är lite kul att se på när dom springer runt :) Nått han däremot tyckte var lite obehagligt var fåren på andra sidan gräsbanan. Han hörde dom bara men såg inget djur. Han smög förbi den biten och tittade skeptiskt. Gulle!
 
Vi joggade på lite och jobbade på galoppfattningar från en kort bärig trav. Gick super! Jag gör så att vi skrittar på i ett avslappnat bra tempo, utan att vara överilat, ber om lite kortare steg samtidigt som vi sätter igång till trav och efter bara ett par steg ger jag hjälp för galopp. Och han gjorde rätt alla gånger :) Duktig kille! Vi höjer oss för varje dag känns det som. Tänk om vi kan få till en mer avslappnad känsla på tävlingsbanan också, då blir det toppen! 
 
På tal om tävling så är det en till start som blir i ridhus, sedan ska vi starta utomhus. Hade hoppats på att hitta fler tävlingar som går ute, men såklart var jag lite sen att anmäla till Färstas 21:a maj, så det var fullt. Men aja, vi hinner nog ändå! :) 10:e maj åker vi till Näset och 18:e maj H-sand. I H-sand startar vi en LB:3, och det ska bli jättekul! Om han är lite coolare tror jag att det är ett program som passar oss. Det kombinerar det bästa från 1:an o 2:an, lång bana, serpentiner, volter och det händer lite mer. Samt att vi får vara lite längre inne på banan och kanske komma till ridning mot slutet :) Jag ser verkligen fram emot att fortsätta komma ut och tävla, för det känns som att det är nån del som blir allt bättre för varje start. Och det är så det ska vara. Måhända går det inte så bra inne på banan, men om vi inte tränar på det så är det säkert att vi aldrig blir bättre. Men om vi tränar på att tävla så har jag iaf en chans att utveckla honom.
 
Att han går som en dröm på träning väger upp det mesta ;) Det kan vara så att mattes hjärta är vunnet totalt av rödtotten, han är bara bäst. 
 
 
RSS 2.0