TRÄNING!!!

Åh, underbara träning. Som jag har längtat efter att få sitta upp i min underbara sadel, på min underbara häst och rida för en underbar tränare!! Idag var det dags, efter lite, erhm... strul? C tyckte tydligen att idag var en bra dag för att kränga av sig en halv sko. Jag tyckte att det var en dålig dag för det... Men tack underbara Malin för hjälpen!! Säger det igen, att jag är enormt tacksam för att du alltid ställer upp och hjälper mig! Skon åkte iaf på, ett under att Malin fick dit den, så vi kunde fara iväg till ridhuset.
 
Kände redan när jag skrittade fram att han var väldigt ambitiös idag. Han älskar att jobba! Full fräs på herr röd. Men jag blev positivt överbevisad idag. Han skulle promt glo på läktaren där Sam höll låda... Då brukar det vara lite svårt att få honom koncentrerad, men jag gjorde mitt bästa. Voila! Han blev helt fantastiskt uppmärksam! Jag gör rätt- C gör rätt. Enkel matte, eller hur? Men alla som rider vet att det kan vara svårt nog ibland...
 
Vi jobbade på formad insida i olika övningar. Både igång- och avsaktningar, skänkelvikning på volt och Kyras fyrkant. Kändes riktigt bra med tanke på förutsättningarna (att han varit krasslig)! Han tog ett varv på en 6m volt i passage också, liksom bara för att.. Vem har lärt min häst det? Inte är det jag iaf. Jaja, kul med glad C!
 
Avslutade när det gick som bäst. Och jag är helt otroligt taggad inför nästa träning!!!!!!!!
 
Har även beställt ett pannband åt C från Wish Design. Det är perfektion. Bild kommer längre fram :) Kolla in hennes grejjer på FB vettja! Riktigt bra priser och fantastiskt fina pannband som man får designa själv!
 
Sådärja. Nu ska jag kolla VC-dressyren på svtplay!
RSS 2.0