Lite mer vila..

Igår tog vi en prommis ut i skogen och åt en massa gräs, hallonbuskar och klöver (matte åt endast hallon dock..)! C verkade mycket nöjd över att matte kommit hem. Han kom i en rasande fart mot grinden när jag ropade på honom. Gulle! Efter promenaden fick han en lång pysselstund och massage. Även en kort sommarfräsch frisyr! Han kändes jättefin i kroppen och liksidig.

Idag tänkte jag rida, men inser att det inte hinns med. Jag och sambon ska nämligen åka på en minisemester till Urkultsfestivalen i em. Och vi blir där ett par dagar så C får en fortsatt vila fram till helgen. Så får det bli. Men gissa hur träningssugen jag är efter helgen i Skåne? Jag studsar nästan upp och ner på stolen där jag sitter.. Men längtan är livets krydda, eller hur?! :)

I alla fall så har vi ju 2 veckor på oss att träna innan nästa start. Åh så jag längtar! Grämer mig lite att vi missade förra starten… Hade verkligen velat starta. Men vädret rår man inte på! Vi får hoppas att hösten fylls av starter så vi börjar känna oss trygga och avslappnade på banan. Vi behöver alla starter vi kan få just för träningens skull.

I övrigt då? Det är superdupervarmt. Lite väl kanske, i alla fall väl torrt. Det MÅSTE komma ordentligt med regn snart för det är ju så torrt i gräset och det växer dåligt.. C går barfota och har SÅ FINA fossingar. Runda, hårda och naturliga vinklar. Underbart att han kan gå utan dojjor, för det gör verkligen sitt till för hovkvalitén och cirkulationen i benen. Hoppas det inte blir en höst med stenhårt fruset underlag, så han kan få vara utan tills halkan kommer.

Nu åter till verkligheten. På återseende!

RSS 2.0