Laddar inför säsongsdebut!

Vi tränar på hemmavid. Är lite omsätndigt att köa iväg o hämta släpet, åka o träna och sedan köra iväg det igen... Så för att spara tid, relationer till vänner och bekanta (som jag annars måste muta med mig) och bensinpengar tränar vi hemma ist. Synd bara att ridbanorna är så hårda nu när det envisas med att frysa på nätterna. Men sandbanan var kanon igår! Joggade bortöver, förbi livsfarliga knallröda maskiner, farliga skuggor och sabeltandade plastpåsar.. Det gick väl sisådär ;) Galopperade på banan och jösses vad laddad lilleman va! Han försökte sticka ett par gånger men det gick icke. Han fick jobba fattningar från trav, galoppera ett par språng med ställning, bryta av osv. Det gick faktiskt riktigt bra! På hemvägen var han lite mer avspänd men det blev inget riktigt bra jobb. 
 
Vi har även haft RIKTIGT bra jobb också här i dagarna! Han har fått jobba en del övergångar i svag öppna, teknikträning med fokus på vinklad bakkärra och halter. Tänk vad fin han blir när han jobbar riktigt bra. Och tänk vad bar han går när jag rider bra. Bara en sån sak! Vi jobbar (jag jobbar) också med fattningar från trav och det börjar ta sig. Att jag ska ha så svårt att få till timingen. Jag vill inte ha ett par travsteg innan fattningen, så då måste jag rida bättre. Vill inte heller ha ett par balanstravsteg efter avbrottet, så det ska vi också jobba på. Men en sak i taget, rom byggdes inte på en dag! :)
 
Vi längtar tills på lördag. Och jag är sur för att min kavaj är för stor... Det ser ut som jag lånat den av någon. Kul. Problemet är att alla jag provat i strl 36 är lagom i ärmlängd men på tok för stora i midjan och bredden på ärmarna. En 34 brukar passa bra, men är då oftast för tight över axlarna och korta i ärmarna. Känner inte heller för att lägga massa pengar på en svindyr kavaj när vi bara rider lätt klass. Känns som att dom pengarna hellre får gå till fler träningar eller andra hål... I-landsproblem. Nån som vet en bra budgetvariant? :)
 
 
RSS 2.0