Oooops!

Det är tur att det finns uppmärksamma människor som läser min blogg. Självklart är det LB:1an på söndag. Vilken tur vi tränat på LB:2an ;) Fast all träning är ju bra träning. Men framöver ska vi rida LB:1an när vi tränar. Känner mig faktiskt lite glad över att det är 1an eftersom jag gillar serpentinerna, tycker att dom hjälper till att få styr på sidorna och att få C att slappna av i överlinjen.

I morgon nalkas träning som sagt, hoppas hinna med att rida igenom iaf delar ur programmet. Det beror på vad vi ska träna på och hur det känns. I värsta fall kör vi ett genrep av hela programmet på fredag. Det blir bra det! Som Cissi sa, det gäller att programera in häst och ryttare på programmet. Det ligger nått i det. Speciellt för min skull, jag är inte så van att rida program (eller tävla för den delen) så jag behöver all mängdträning jag kan få!

Idag ska vi jobba på gräsbanan och jag har bestämt att det ska vara uppehåll. Bara så ni vet. Tror att vi tar o slänger på hoppsadeln. Jag måste vänja mig vid att ha fötterna under rumpan… Tycker att det känns mäkta märkligt att veckla ihop mina långa ben på detta vis, men nog är det bra träning allt.

Oj, två inlägg på samma dag. Det var värst!

RSS 2.0